Yazarlar Turu Kapsamında Yapacağımız Söyleşiye Davetlisiniz!

05.03.2012

Türkiye, 2013 yılında gerçekleştirilecek Londra Kitap Fuarı'nda Odak Ülke (Market Focus Country) olarak belirlendi. British Council Türkiye ofisi 2013 Nisan ayında gerçekleşek bu fuara hazırlık döneminde bir dizi kültür ve edebiyat etkinliği düzenliyor. Bu etkinliklerden ilki olan "Yazarlar Turu" 2-9 Mart tarihlerinde, Britanyalı yazarların ve Türkiye'den de sektöre dahil birçok önemli yayıncı, yazar ve gazetecinin katılımıyla İstanbul ve Konya'da gerçekleştiriliyor.

5 Mart Pazartesi günü Yazar Turu kapsamında F. Cihan Akkartal moderatörlüğünde gerçekleştirilecek söyleşide konuşmacılara ek olarak Anjali Joseph, Evie Wyld, Maggie Gee, Tim Pears ve Tom Connolly sorularınızı yanıtlayacak. Türkiye'nin, 2013 Londra Kitap Fuarı Ülkesi olmasını vurgulamak amacıyla düzenlenen parallel etkinlikler British Council tarafından tasarlanıp yürütülmektedir.

Ş e h i r K i t a p l a r ı

Sehir kavramı ve yazına yansıması farklı kültürlerden gelen yazarların deneyimiyle konuşulacaktır.

K o n u ş m a c ı l a r

Gül İrepoğlu

Maggie Gee

Bütün etkinliklerimiz ücretsizdir ve İngilizce-Türkçe çeviri yapılacaktır.

Konya Üniversitesi

Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi