Tıp Fakültemiz Prof. Dr. Sait Bodur’la Vedalaştı

05.11.2012

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne tayini çıkan Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastanesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sait Bodur adına, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker bir veda programı düzenledi. Tıp Fakültesi Dekanlığı’nda gerçekleşen programa Tıp Fakültesi Anabilim Dalı hocaları katıldı. Akşam yemeği ile başlayan programda, yemeğin ardından Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Özkağnıcı tarafından, Prof. Dr. Sait Bodur’a plaket takdim edildi. Programda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Bodur’un Tıp Fakültesi Hastanesi’ne büyük katkılarının olduğunu belirterek, Bodur’a yeni görevinde başarılı bir akademik hayat geçirmesi dileğinde bulundu.  Şeker konuşmasının ardından Prof. Dr. Sait Bodur’a günün anlam ve önemine binaen bir plaket takdim etti. Program Prof. Dr. Sait Bodur ile vedalaşmanın ardından sona erdi.