2013 Görme Engelliler Avrupa Golbaal Şampiyonası Bilgilendirme Toplantısı

01.11.2013

Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç.Dr Zekeriya Mızırak, Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Abdullah Çetin ve Gençlik ve Spor Şube Müdürü Suat Gücüyener tarafından “2013 Avrupa Golbaal Şampiyonası” ile ilgili Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesinde  akademisyen, öğrenci, ve basını bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Zekeriya Mızırak: “ Bu şampiyonada Üniversitemizin de  işin içinde olmasından dolayı çok mutluyuz.. Üniversite olarak toplumun sorunları bizim sorunumuzdur. Üniversite olarak sıralamalarda derece aldık gibi söylemler hiç önemli değil. Ama böylesine önemli sosyal sorumluluk projelerinde yer almamız bizim için bir gururdur. Biz her şeyimizle şampiyonanın beyin gücünde yer almaktan onur duyuyoruz. Öğrencilerimizin toplumla iç içe olmasını teşvik edeceğiz. Şampiyonanın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Gençlik ve Spor Şube Müdürü Suat Gücüyener : “Görme Engelliler Golbaal Şampiyonası ilimize verildi. Bu işin en iyi şekilde yapılması için elimizden gelen bütün emekleri sarf ettik. Öncelikle bu müsabakanın hayırlı uğurlu olmasını ve bol madalyalarla sonuçlanmasını dilerim” Dedi.

Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Abdullah Çetin: “Görme Engelliler Spor Federasyonu olarak sivil toplum kuruluşları ve basın mensuplarıyla kamuoyuna tanıtmak vesilesiyle görme engellilerin spor faaliyetlerine katılması amaçlanmaktadır. Bu tür organizasyonlarda üniversitelerin pek katkısı olmuyor fakat Necmettin Erbakan Üniversitesi gönüllü olarak destek vermektedir. Necmettin Erbakan Üniversitesine teşekkürlerimizi sunuyorum. İnşallah yüzümüzün akıyla bu organizasyonu gerçekleştireceğiz.” dedi.

Golball Avrupa Şampiyonası 1-11 Kasım tarihlerinde Konya Yüzüncü Yıl ve Atatürk Spor salonlarında yapılacak.

Paylaş