Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi
27.12.2019

NEÜ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ'NİN HAZIRLADIĞI PROF. DR. FUAT SEZGİN YILI KARMA SERGİSİ KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİNDE AÇILDI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi tarafından Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı kapsamında panel ve sergi düzenlendi. Sergi; Necmettin Erbakan Üninersitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim, Seramik, Geleneksel Türk Sanatları ve Grafik bölümlerinin Prof. Dr. Fuat Sezgin anısına yapılan eserlerden oluşmaktadır.

Programa Karaman Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, il ve üniversite protokolü, akademik ve idari personel, davetliler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Prof. Dr. Fuat Sezgin’i kızının anlatımıyla tanıtan video gösterimi ile devam etti.