Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi
01.07.2019

Fakültemiz İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı ile Sinema-TV Bölümlerine Öğrenci Alınacaktır

Sevgili öğrenciler,

Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerini en iyi şekilde yetiştirmek için çağın gereksinimlerine uygun, tüm alanlardaki yeni teknolojilere sahip altyapısı, alanında başarılı, seçkin ve tecrübeli akademik personelleri ile eğitim – öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir.

Fakültemiz 2019 - 2020 Eğitim-Öğretim yılında İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı ile Sinema – TV bölümlerine öğrenci alımı yapacaktır. Her iki bölüm için kontenjan 40 kişi olup, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümü eşit ağırlık, Sinema – TV bölümü ise sözel puan türünde öğrenci kabul edecektir.

Değerli öğrenciler;

Üniversiteli olmak ve bir meslek edinmek her birey için önemli bir ayrıcalıktır. Bilim, sanat ve kültür yolunda hızlı adımlarla ilerleyen Güzel Sanatlar Fakültesi, modern alt yapısı ve donanımlı öğretim elemanı kadrosuyla,  sizlerle buluşmayı bekliyor. Gelin hayallerinizi birlikte gerçeğe dönüştürelim.