Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi
17.04.2019

HANELER SERGİSİ AÇILDI

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Güzel Sanatlar Fakültesinin 2019 Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği “Haneler” isimli Minyatür Sergisi açıldı. 23 eserin yer aldığı sergi 3 hafta boyunca Fakültenin fuaye alanında ziyarete açık kalacak.

Serginin oluşmasında katkı sağlayan minyatür sanatçısı Dilek Yerlikaya böyle bir serginin Konyalılarla buluşturulmasından büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Daha sonra sözü alan NEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çaycı fakültelerinin her ay düzenli olarak bir sergi açarak Konya’da sanatın gelişmesine önemli katkılar sunduğunu belirtti. İstanbul’da da açılan böyle güzel bir serginin Konya’ya gelmesinden ve Konyalılarla buluşmasından memnuniyet duyduğunu dile getiren Çaycı eserlerin sahiplerine ve sergiye teşrif edenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından sergi açılışı gerçekleştirildi. Eserler ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı.