Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi
11.02.2019

Güzel Sanatlar Fakültesi 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

Toplantı öncesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Cem ZORLU, fakülteyi gezerek öğretim faaliyetleri ve fakülte binası hakkında bilgi aldı.

Rektör Prof. Dr. Cem ZORLU, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz DOĞAN ile öğretim üyesi ve elemanlarının katıldığı toplantı da Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet ÇAYCI, bölümler, akademik ve idari personel sayıları, öğrenci kontenjanları ve 2018 - 2019 eğitim öğretim yılında yürütülen çalışmalarla ilgili bilgilerin yer aldığı sunumları yaptı.

Güzel Sanatlar eğitiminde Türkiye’nin sayılı üniversiteleri arasında yer almak istediklerini söyleyen Rektör Prof. Dr. Cem ZORLU’da, Üniversitemiz de fiziki alan konusunda çeşitli sıkıntıların olduğunu ve bu konuda çalışmaların hızlı bir şekilde devam edeceğini belirtti. Rektör ZORLU, aynı zamanda akademik faaliyetlerin analizleri, fakülteden beklentiler, üniversitenin geleceği ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında öğretim elemanlarına detaylı bilgiler verdi.

Toplantı dilek ve temennilerin alınmasıyla sona erdi.