Necmettin Erbakan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde İlk Ders Heyecanı

Güzel Sanatlar Fakültesinde 2018 / 2019 eğitim-öğretim yılı başladı. İlk ders törenine Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet ÇAYCI, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

İlk Ders Töreni'nin açılış konuşmasını yapan Dekan Prof. Dr. Dr. Ahmet ÇAYCI, Güzel Sanatlar Fakültelerinin ülkeye sanatçı yetiştiren fakülteler olduğunu dolayısıyla çok önemli bir yere sahip olduklarını belirterek; “Öğrencilerimiz burada edindikleri bilgi ve beceriler ile  NEÜ’lü olmanın haklı gururunu yaşayacaklar” dedi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi hızla büyüyen, kendisini ilimde, bilimde geliştiren ve bir dünya üniversitesi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen bir üniversite olduğunun altını çizen Dekan ÇAYCI, Güzel Sanatlar Fakültesi’nin bu hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdürmeye devam edeceğini vurguladı. Dekan ÇAYCI, öğrencilere başarılar dileyerek sözlerini bitirdi.