Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi
27.08.2021

2021 - 2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ EK MADDE-1 (ÖSYM PUANI İLE YATAY GEÇİŞ) SONUÇLARI

YATAY GEÇİŞ EK MADDE-1 Sonuçları Görüntülemek İçin Tıklayınız

KAYIT İÇİN GEREKLİ OLAN EVRAKLAR
1-) Öğrenci Belgesi (Yeni tarihli olmak koşulu ile e-devlet / e-imza / ıslak imzalı olabilir.)
2-) Not Belgesi/Transkript (Öğrencinin öğrenim gördüğü yükseköğretim kurumundan aldığı, bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları ve genel ağırlıklı not ortalamasını gösteren resmi onaylı belgenin aslı) (Yeni tarihli olmak koşulu ile e-devlet / e-imza / ıslak imzalı olabilir.)
3-) ÖSYM Yerleşme Belgesi (Doğrulama Kodlu)
4-) ÖSYM Sonuç Belgesi (Doğrulama Kodlu)
5-) Disiplin cezası almadığına dair belge (Öğrenci belgesi veya Not belgesinde ilgili ibarenin belirtilmiş olması yeterlidir.)
6-) Yatay Geçiş yapmaya engel olmadığına dair resmi onaylı belge (Kayıtlı olduğu Üniversiteden alınacaktır.)
7-) Müfredat durumunu gösteren belge (Kayıtlı olduğu programdaki derslerin hangi dönemde verildiğini gösteren belge) (Öğrencinin tamamladığı yarıyıl itibariyle yarıyıl bazında en az 30 AKTS ya da yıl bazında 60 AKTS kredilik ders almış olması gerekir. AKTS toplamı program müfredatından dolayı belirtilen toplam AKTS’nin altında ise müfredat belgesinin de sunulması gerekmektedir.)
8-) Ders İçerikleri (İntibak ve Muafiyet işlemleri için gereklidir.)
9-) % 10’a girdiğine dair belge (II. öğretimden normal öğretime başvuran öğrenciler için geçerlidir.)
10-) Öğrencinin geldiği Üniversiteye ait öğrenci kimlik kartı. (Yüz yüze eğitim başladığında telim etmek zorundadır.)
11-) 6 Adet Fotoğraf
NOT:
Kayıtlar yüz yüze yapılacaktır. (Kesin kayıt hakkı kazanan ve yüz yüze kayıt yaptırmak istemeyen öğrenciler istenen belgeleri eksiksiz ve okunaklı şekilde [email protected] adresine e-mail göndermeleri halinde kayıtları yapılacaktır.)
E-mail yoluyla kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler evraklarının asıllarını yüz yüze eğitim başladığında telim etmek zorundadır.