Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi

RESİM BÖLÜMÜ  İÇİN TIKLAYINIZ

RESİM BÖLÜMÜ (Engelli Kontenjanı)  İÇİN TIKLAYINIZ

SERAMİK BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Fakültemiz ÖZEL YETENEK  SINAVI ile  “ASİL”  olarak kazanan adayların kayıtlarının yapılabilmesi için  06 Eylül 2021 - 10 Eylül 2021 tarihleri arasında  aşağıda istenen belgeler ile birlikte şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Kontenjanlarda açık olduğu takdirde yedek listeden kayıt yapılacaktır. YEDEK listeden kayıt hakkı kazanan adaylar, 10 Eylül 2021 Cuma günü saat 17.30'dan itibaren Fakültemiz web sayfasında ilan edilecektir.
Yedek kayıt hakkı kazanan tüm adaylar 10 iş günü içerisinde müracaat etmeleri durumunda süre bitiminde puan sıralamasında en üst sıradan başlamak üzere açık kalan kontenjan tamamlanacaktır.

Web Sitemizde yayınlan duyurular adaylarımız için tebliğ niteliğindedir. Lütfen Duyuruları takip ediniz.

KAYITLA İLGİLİ BİLGİLER

1. Adayların kayıt için şahsen başvurmaları (Elektronik ve Posta ile kayıt kabul edilmeyecektir) gerekmektedir.
  2. Kayıt için istenen belgelerin onaylı sureti olmalıdır. Evrakların fotokopileri  kabul edilmeyecektir.
  3. Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz.
  4. Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.
  5. Fakültemiz, gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidir.

KAYIT İÇİN GEREKEN BELGELER

1. Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı veya onaylı örneği ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi, (2008 yılı sonrası mezunlar için fotokopisi)
  2. 6 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf,
  3. Nüfus cüzdanı aslı ve  fotokopisi
  4. Askerlik durum belgesi (29 yaş ve üzeri öğrenciler için geçerlidir).