Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi
31.08.2020

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Fakültemize Kesin Kayıt Hak Kazanan ÖĞRENCİ LİSTELERİ VE BAŞVURU ŞARTLARI

GÜSZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ASİL & YEDEK LİSTELERİ

GELENEKSEL TÜRK SANATLARI BÖLÜMÜ 2020-2021 ASİL & YEDEK  ADAY LİSTESİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

RESİM BÖLÜMÜ 2020-2021 ASİL & YEDEK  ADAY LİSTESİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SERAMİK BÖLÜMÜ 2020-2021 ASİL & YEDEK  ADAY LİSTESİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ENGELLİ ADAY LİSTELERİ

GELENEKSEL TÜRK SANATLARI BÖLÜMÜ 2020-2021 ASİL & YEDEK ENGELLİ  ADAY LİSTESİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

RESİM BÖLÜMÜ 2020-2021 ASİL & YEDEK  ENGELLİ ADAY LİSTESİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SERAMİK BÖLÜMÜ 2020-2021 ASİL & YEDEK  ENGELLİ ADAY LİSTESİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sevgili Öğrencilerimiz;

Kayıt işleminizin sorunsuz bir şekilde tamamlanabilmesi için lütfen aşağıdaki açıklamaları dikkatlice okuyunuz;

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE FAKÜLTEMİZİ KAZANAN ÖĞRENCİLER (İÇ MİMARİ VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ - SİNEMA TV BÖLÜMÜ- GRAFİK BÖLÜMÜ)

Kayıt işleminizi iki farklı şekilde yapabilirsiniz;

A) E-DEVLET ÜZERİNDEN KAYIT;

- Tüm PTT şubelerinden edinebileceğiniz e-devlet şifresi ile 29 Ağustos 2020 - 06 Eylül 2020 tarihleri arasında 23:59'a kadar https://www.turkiye.gov.tr/ adresinden kaydınızı online yaparak elektronik kayıt belgenizi alabilirsiniz.

E-Devlet üzerinden kayıt yapan öğrencilerin 21- 25 Eylül 2020 tarihleri arasında Fakültemize aşağıdaki belgeleri teslim etmeleri gerekmektedir.

1. E-Devlet kayıt belgesi. (E-Devlet üzerinden kayıt onaylandıktan sonra sistemden alınan belge)

2. 6 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf,

B) ŞAHSEN KAYIT;

E-Devlet üzerinden kayıt yaptıramayan öğrencilerimizin 31 Ağustos 2020 - 05 EYLÜL 2020 tarihleri arasında Fakültemiz öğrenci işleri birimine aşağıda istenen belgeler ile birlikte şahsen başvurmaları halinde kayıtları yapılacaktır.

Kayıt için Gerekli Belgeler

1. Lise (ortaöğretim) diplomasının aslı. Diplomasını kaybeden öğrencilerin mezun oldukları ortaöğretim kurumundan diploma kayıp belgesi almaları gerekmektedir. (2008 ve öncesi yıllarda mezun olanlar için geçerlidir.),

2. 6 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf,

3. İkinci üniversite harcı ücretinin ödendiğine ilişkin dekont. (Öğrenci numaranız ile Vakıfbank Şubeleri, ATM'leri ve Vakıfbank İnternet Bankacılığından ödeme yapılabilir.)

4. Askerlik durum belgesi. (29 yaş ve üzeri öğrenciler için geçerlidir.)

ÖN KAYIT İLE FAKÜLTEMİZİ KAZANAN ÖĞRENCİLER (RESİM BÖLÜMÜ  - GELENEKSEL TÜRK SANATLARI BÖLÜMÜ - SERAMİK BÖLÜMÜ)

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında Fakültemiz Ön kayıt ile “ASİL” olarak kazananların kayıtları, 31 Ağustos 2020 - 05 EYLÜL 2020 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde Fakültemizde yapılacaktır. Boş kalan kontenjanlar için yedek listeden kayıt hakkı kazananlar, 05 EYLÜL 2020 Cumartesi günü saat 17.30'dan itibaren Fakültemiz web sayfasında ilan edilecektir.

Birinci yedek ilanında kontenjan dolmadığı takdirde yedek ilanı / ilanları verilmeye devam edilecektir.

KAYITLA İLGİLİ BİLGİLER

a) Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmekte olup, elektronik kayıt yapılmayacaktır.

b) Posta ile kayıt yapılmaz.

c) Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmez.

d) Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz.

e) Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.

f) Fakültemiz, gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidir.

KAYIT İÇİN GEREKEN BELGELER

1) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı veya onaylı örneği ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi, (2008 yılı sonrası mezunlar için fotokopisi)

2) 6 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf,

3) Nüfus cüzdanı aslı ve  Fotokopisi

4) Askerlik durum belgesi (29 yaş ve üzeri öğrenciler için geçerlidir).