Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi
01.04.2020

Uzaktan Eğitim Faaliyetleri Hakkında

Koronavirüs pandemisi sebebiyle tatile giren yükseköğretim kurumları, YÖK’ün belirlediği takvim uyarınca 23 Mart 2020 tarihinden itibaren uzaktan eğitim kapsamında eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüreceklerdir. Bu çerçevede Üniversitemiz Enformatik Koordinatörlüğü, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı koordinasyonunda uzaktan eğitim altyapısı, tüm üniversite bünyesinde uzaktan eğitim yapılabilecek şekilde güçlendirilmiştir.

eogrenme.erbakan.edu.tr adresinden erişilebilen uzaktan eğitim web sayfasına, öğrenci ve öğretim elemanlarımıza ait hesaplar ve dersler tanımlanmış olup kullanıcılar, “Tek Şifre”leri ile sisteme giriş yapabileceklerdir. Üniversitemizde uzaktan eğitim, 23 Mart 2020 tarihinden itibaren E-Öğrenme uzaktan eğitim web sayfası üzerinden ders notu ve eğitim materyali paylaşımına açık olacak, öğretim elemanları belge, sunu gibi materyalleri öğrencilere aktarabileceklerdir. Bu kapsamda ilk hafta video paylaşımı yapılmayacaktır. E-öğrenme portalı üzerinden senkron ve asenkron dersler 30 Mart 2020 tarihinde başlayacaktır. Birimlerin uzaktan eğitim koordinatörleri tarafından her birim için canlı ders programları oluşturulacak ve bu programlar birimlerin kendi web sayfalarından ilan edilecektir. 

Not: Uzaktan eğitimle ilgili yaşanabilecek sorunlar ve teknik destek için öğrenciler [email protected] e-posta adresine yazarak, öğretim elemanları ise nebis.erbakan.edu.tr adresinden talep kaydı oluşturmak suretiyle destek alabileceklerdir.

Uzaktan eğitim merkezine ulaşmak için tıklayınız