Güvenlik, Sağlık ve Çevre UAM
03.03.2019

ÇEVRE BİLİNCİ VE SIFIR ATIK EĞİTİMİ

Necmettin Erbakan Üniversitesi GSÇ-UYARMER Merkezimiz, Mühendislik Mimarlık Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü, Çevre Mühendisliği Çevre Gönüllüsü Öğrencileri ve Konya Meram İlçe Belediyesi ile birlikte, 01.Mart.2019 Cuma Günü; Konya Meram İbrahim Ethem Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine, "Çevre Bilinci ve Sıfır Atık" konulu farkındalık eğitimi verdi. Eğitim sonunda Meram Belediyesi Atıksan Geri Dönüşüm Firmasının Okul Müdürü Hakkı Gündüz'e "Cam, Metal, Plastik ve Kağıt Çöp Malzemeleri için Geri Dönüşüm Atık Toplama Kutu Setleri"   sunumunun ardından, Gündüz okul idaresi olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca yürütülecek olan "Sıfır Atık Yönetimi Yönetmeliği'ne"  geçme hazırlığında olduklarını belirtti.