Grafik Bölümü
26.06.2019

Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü Öğrencileri Sergi Açtı

Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü öğrencilerinin ders kapsamındaki sanat eserlerinden oluşan sergi fakülte binasında akademisyenler ve öğrencilerin katılımı ile açıldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çaycı: “Fakültemizdeki sanatsal organizasyonlar devam ediyor. Bugün fakültemiz grafik bölümü ikinci sınıf öğrencilerinin tertip ettiği sergide buluştuk. Bu sergilerin olması ve devam etmesi fakültenin misyonuna uygun ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesine yakışan gelişmeler. Diğer bölümlerin de bu sergileri devam ettireceğini umut ediyorum. Emeği geçen hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Daha sonra katılımcılar sergideki eserleri inceledi. Öğrencilerin ders kapsamında büyük emeklerle oluşturdukları eserleri katılımcılardan tam not aldı.​