Gıda Mühendisliği Bölümü

PROSES UYGULAMALARI

Proses Uygulamaları 2 dersinin haftalık programını güncel olarak bu sayfadan takip edebilirsiniz.

TARİH

SAAT

İŞLETME

YER

19.02.2020

13:00

Değirmenler ve Çalışma Prensibi

A blok

A-206

26.02.2020

13:00

MILLMA Değirmen

KONYA

04.03.2020

13:00

Gıda Ambalaj Malzemeleri

A blok

A-206

11.03.2020

13:00

PETEK PLASTİK

KONYA

18.03.2020

13:00

Baharatlar ve Üretim Prosesleri

A blok

A-206

25.03.2020

13:00

BUHARA BAHARAT

KONYA

01.04.2020

13:00

Kuruyemiş Üretim Prosesleri

A blok

A-206

08.04.2020

13:00

ÖZÇİĞDEM KURUYEMİŞ

KONYA