Gıda Mühendisliği Bölümü

Düzenlenen Teknik Geziler

Bölümümüz 3. sınıf öğrencileri ile Proses Uygulamaları dersi kapsamında ORFE Tuz Üretim Tesisi'ne teknik gezi gerçekleştirildi (17.10.2019).

 

Gıda Mühendisliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri ile Proses Uygulamaları dersi kapsamında Konya Algida Dondurma Üretim Tesisi'ne teknik gezi gerçekleştirildi (04.04.2017).

 

Necmettin Erbakan Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin oluşturduğu Gıda Topluluğu topluluk faaliyetleri kapsamında Konya Şeker San. Tic. A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren Panagro Et ve Süt Gıda Kompleksi’ne teknik gezi gerçekleştirildi (09.04.2015).

 

Necmettin Erbakan Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin oluşturduğu Gıda Topluluğu topluluk faaliyetleri kapsamında Ankara IBATECH Ankara (8. Uluslararası Ekmek, Pasta Makinaları, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri) fuarını ziyaret etti (07.03.2015)

 

Necmettin Erbakan Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin oluşturduğu Gıda Topluluğu topluluk faaliyetleri kapsamında Konya Şeker San. Tic. A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren  Çumra Şeker Entegre Tesisleri'ne teknik gezi gerçekleştirildi (19.03.2015).

 

NEÜ GIDA TOPLULUĞU’NDAN SELVA MAKARNA’YA TEKNİK GEZİ DÜZENLENDİ

19 Şubat 2014 Çarşamba günü NEÜ Gıda Topluluğu, Selva Makarna’ya teknik gezi düzenledi.

Geziye, Gıda Mühendisliği öğrencilerinin yanı sıra; NEÜ Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanları ve SADAM'ın temsilcileri katıldı. Teknik gezi kapsamında öğrencilerimize, makarna üretim süreci hakkında bilgi verildi.


Fabrika gezisi sonrasında öğrencilerimize makarna ikram edildi. Akabinde yapılan makarna yeme yarışmasında öğrencilerimizden Büşra ONAT ve Gökhan GÜLNAR birinci oldular. Birincilere ödülleri; Prof. Dr. Selman TÜRKER ve Selva Gıda Üretim Müdürü Gıda Mühendisi Yasin İÇÖZ tarafından takdim edildi.

 

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ GEZİSİ

30 Nisan 2014 tarihinde bölümümüz öğretim üyesi Prof. Dr. Selman TÜRKER, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesinde "Helal Gıda" konulu bir panel vermiştir. Panele bölümümüzden bazı öğretim elemanları ve Gıda Topluluğu öğrencileri de katılmıştır. Panel sonunda Prof. Dr. Selman TÜRKER'e teşekkür plaketi takdim edilmiştir.

 

GIDA TOPLULUĞU’NUN GOLDA FABRİKA GEZİSİ

Necmettin Erbakan Üniversitesi Gıda Topluluğu tarafından Karaman ilinin Kazımkarabekir ilçesi sınırları içerisinde bulunan Komgıda'ya bağlı GOLDA'nın Un, Bakliyat, İrmik, Makarna üretim tesislerine teknik gezi düzenlenmiştir.

 

Anadolu EFES Gezisi

 

Arel Hazır Yemek Fabrikası

(2017-2018 Güz Dönemi)

 

(2018-2019 Güz Dönemi)

 

 

 

Selsüt Gezisi (01.11.2018)

 

Altat Çikolata ve Şekerleme (08.11.2018)

 

Orfe Tuz Üretim Tesisi (15.11.2018)

 

Özçiğdem Kuruyemiş (29.11.2018)

 

ON-EL Un Fabrikası (03.01.2019)