Gıda Mühendisliği Bölümü
01.04.2019

Eti Gıda A.Ş’den Bölümümüze Ziyaret

Ülkemizin köklü kuruluşlarından ETİ Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Teknoloji ve Ürün Geliştirme Grup Başkanı sayın Ahmet GÜNGÖR bey, Eti AŞ’nin Ür-Ge Grup Müdürü Aysun Mirza, Ar-Ge Müdürü Serdar Maraşlı ve Sınai Mülkiyet Hakları Uzmanı Nilüfer Ergül ile birlikte, Üniversite-Sanayi işbirliği çerçevesinde yapılabilecek çalışmaları görüşmek üzere 02.04.2019 Salı günü bölümümüzü ziyaret ettiler.

Öncelikle bölümümüze uğrayan heyet, Bölüm öğretim elemanları ile gıda alanında yapılabilecek ortak çalışmaları müzakere etti, bölüm laboratuvarlarımızı da ziyaret ederek; yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Görüşmelerin verimli geçtiği ziyarette, Bölümümüz ve Eti A.Ş. arasında Üniversite-Sanayi işbirliği çerçevesinde çalışmaların yapılmasına karar verildi.

Daha sonra Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın ziyaret edilerek yapılabilecek işbirlikleri görüşüldü.

Ardından heyet, Üniversite Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Cem Zorlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.