FACULTÉ DE TOURISME
25.03.2022

TANITIM ve İŞ BİRLİĞİ ZİYARETİ

TANITIM ve İŞ BİRLİĞİ ZİYARETİ
Szczecin Maritime Üniversitesi İktisat ve Ulaştırma Mühendisliği Fakültesi öğretim üyeleri Dr. Aleksandra Łapko, Dr. Natalia Wagner ve Dr. Roma Strulak-Wójcikiewicz “New Horizon” projesi kapsamında Üniversitemizi ve Fakültemizi ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında Fakültemiz öğrencilerine yönelik, Fakültemiz Öğretim Üyesi Dr. Kevser Çınar’ın moderatörlüğünü yaptığı “Polonya’da Turizm ve İkili İlişkiler” başlıklı söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide, misafir öğretim üyeleri Polonya’daki turizm destinasyonları ve çekiciliklerinin yanında Szczecin Maritime Üniversitesi ile yapılabilecek iş birliği imkanlarını da anlattılar.
Söyleşi sonrasında Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Fatma Arslan  misafirlerimize teşekkür ederek, belge ve hediyelerini takdim etti.
Misafir öğretim üyeleri Fakültemiz Kahve Laboratuvarı ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Mutfağını ziyaret ettiler. Kahve Laboratuvarında kahve yapma deneyimi kazanan misafirlerimiz, Gastronomi ve Mutfak Sanatları mutfağında Doç. Dr. Yılmaz Seçim ve öğrencileri tarafından yapılan Türk mutfağına özgü yemekleri tattılar.
Misafir öğretim üyeleri Prof. Dr. Fatma Arslan ve Dr. Öğretim Üyesi Kevser Çınar ile birlikte Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Zekeriya Mızırak’ı makamında ziyaret etti ve hediyelerini takdim ettiler.
Ziyaret ve ev sahipliği için karşılıklı memnuniyetlerini belirten Üniversite temsilcileri Üniversiteler arası iş birliğinin sağlanması konusunda hemfikir olduklarını ifade ettiler.