Seydişehir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
14.11.2022

Seydişehir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencileri Hidroterapi-Balneoterapi dersi kapsamında Seydi Şifa Termal Tesislerinde uygulamalı eğitim gördü.

Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Çetin, sahanın ihtiyaç duyduğu donanıma sahip meslek üyelerinin yetiştirilmesi için büyük gayret gösterdiklerini, bu kapsamda Hidroterapi-Balneoterapi Dersinin Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Havva Turaç Cingöz tarafından yürütülmesinin büyük bir kazanım olduğunu bildirdi. Ders kapsamında, Seydi Şifa Termal Tesislerinde gerçekleştirilen uygulamada öğrencileri Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal karşıladı. Tutal, bölge için önemli bir şifa ve turizm kaynağı olan tesisin, ileride alanda hizmet verecek öğrencilere açık olduğunu ve eğitime desteklerinin süreceğini ifade etti.