Seydişehir Meslek Yüksekokulu
07.12.2021

Mevalana kalkınma ajansı tarafından desteklenen "Yükselen Konya'da Yükselen Havacılık Mesleğini Öğretiyoruz" projesinin tanıtımı yapıldı

Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) tarafından Mali Destek Programı kapsamında desteklenen TR/20/MESLEK-02/0006 nolu ve “Yükselen Konya’da Yükselen Havacılık Mesleğini Öğretiyoruz” başlıklı projemizin İHA Üretim ve Eğitim faaliyetiyle ilgili 03/12/2021 tarihinde Meslek Yüksekokulumuzun konferans salonunda Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Ali Kahraman başkanlığında, projede görevli Dr. Öğr. Üyesi Engin Hasan Çopur ve Dr. Öğr. Barış Gökçe, Meslek Yüksekokulu akademik personelimiz ve son sınıf öğrencilerimizin katılımıyla bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.
Toplantıda, öğrencilerimize ve akademik personele projemizin İHA Üretim ve Eğitim faaliyetiyle ilgili  olarak yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verilmiş ve faaliyete katılacak öğrencilerin seçimi, başvuru şartları ve başvuru ilgili detaylı bilgiler verilerek öğrencilerimizin projeyle ilgili soruları cevaplandırılmıştır.