Sağlık, Kültür Ve Spor Daire Başkanlığı
02.11.2021

Öğrenci Toplulukları Oryantring Yarışması

Öğrenci Toplulukları Oryantring Yarışmasında Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Oryantiring İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet yarışması sona erdi. Geleneksel hale gelen yarışmada ter dökebilmek için bu yıl etkinliğe Üniversitemiz Öğrenci Toplulukları Koordinatörlüğü tarafından 55 öğrenci ile destek verildi. Katılımcılar, Meram Tavusbaba yerleşkesinde kendileri için hazırlanan ipuçlarını kullanarak yer ve yön bulmaya çalıştılar. Üniversiteler kategorisinde bayan ve erkek olmak üzere iki ayrı kategoride yarışan öğrencilerimiz erkekler ve bayanlar kategorisinde ilk üçte yer alarak madalyaların sahibi oldu. Müsabakada kıyasıya yarışan ve derece alan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.