FACULTÉ DE GÉNIE
18.10.2022

Dünya Gıda Günü etkinliği

Konya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi işbirliğinde ve Konya İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği'nin katkıları ile 'Dünya Gıda Günü' etkinliği gerçekleştirilmiştir. Mühendislik Fakültesi Konferans salonunda yapılan etkinliğe İl Müdürümüz Ali ERGİN, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Ahmet ÜNVER, Şube Müdürümüz Ramazan SOBAYOĞLU ve Birlik  Müdürü Ali EKŞİ  ile öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz katılmıştır. Gıda Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Kürşat DEMİR'in sunumlarının ardından katılımcılara ikramda bulunulmuştur. Bu yılki slogan 'Geride Kimseyi Bırakma' olan Dünya Gıda Günü etkinliğinde 'Gıda Güvenliği ve Gıda Güvencesi' konuları hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır.