Tıp Fakültesi
15.08.2022

Sağlık Bilimleri Alanında Uygulamalı TÜBİTAK Araştırma Proje Önerisi Hazırlama Eğitimi

TÜBİTAK BİDEB-2237-B Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında, N.E.Ü. Tıp Fakültesi’nde 13-15 Eylül 2022 tarihleri arasında “Sağlık Bilimleri Alanında Uygulamalı TÜBİTAK Araştırma Proje Önerisi Hazırlama Eğitimi: Konya 2022” başlıklı etkinlik düzenlenecektir. 1 Eylül 2022, Perşembe tarihine kadar başvuru formunu doldurarak (http:bit.ly/Konya2022) etkinlik koordinatörü Prof.Dr. Ercan KURAR’a ([email protected], +332 223 7976) gönderebilirsiniz.
 
Etkinlik kontenjanı 30 bilim insanı ile sınırlıdır. Katılımcıların tercihen kurum, disiplin, vb. olarak dengeli seçimine dikkat edilecektir. Etkinlik ücretsiz olup Konya dışından katılımcılar için ilgili program usul ve yönetmelikleri ile proje bütçesi kapsamında destek sunulacaktır. Etkinliği başarıyla tanımlayan katılımcılara sertifika verilecektir.
 
Başvuru koşulları:
•             Herhangi bir kurumda sağlık alanında çalışan araştırmacı (öğretim üyesi/elamanı, uzman), yeterlilik sınavını geçmiş, tez aşamasında bir doktora öğrencisi veya uzman adayı olması,
•             Etkinliğe bir proje önerisi ile katılıyor olması,
•             TÜBİTAK ARDEB projelerinden herhangi birini yürütmüyor/ yürütmemiş olması, (Daha önce TÜBİTAK’a proje sunmuş katılımcı olması tercih edilir.)
•             Daha önce bu program kapsamında desteklenen bir proje eğitimine katılmamış olması,
•             Katılımcıların TÜBİTAK ARBİS veri tabanına kayıtlı olması,
•             İntihal vb. akademik bir ceza almamış olmak, OHAL kapsamında yürürlüğe konulan Kanun Hükmünde Kararnameler ile doğrudan veya anılan KHK’de öngörülen usuller çerçevesinde meslekten, kamu görevinden veya ilgili kurumların teşkilatından çıkarılmamış olması.