Coordinatrice Qualité et Accréditation
28.07.2021

Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu, Üniversitemizdeki Enstitü Yöneticileriyle Bir Araya Gelerek Kalite Toplantısı Gerçekleştirdi.

Rektör Zorlu Üniversitemiz enstitü yöneticileriyle bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu, Üniversitemizdeki enstitü yöneticileriyle bir araya gelerek kalite toplantısı gerçekleştirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu’nun yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhiddin Okumuşlar, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü, Sağlık Bilimleri Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü yöneticilerinin katıldığı toplantıda enstitü faaliyetlerinin kalitesinin arttırılması için yapılması gerekenler konuşuldu.

Mevcut durumun ve yapılması planlanan çalışmaların gözden geçirildiği toplantıda, enstitülerin organize şekilde çalışarak kurumsallık ve kalite açısından daha iyi hizmet vermesi konusunda yapılacaklar masaya yatırıldı.