Coordinatrice Qualité et Accréditation
17.01.2022

Kalite Süreçlerinde Görev ve Yetki Tanımları Hakkında Genel Bilgilendirme ve Orviks'e Nasıl Giriş Yapılacağına Dair Webinarımızı Gerçekleştirdik.

Kurumsal Kalite Geliştirme ve Akreditasyon Koordinatörü Doç. Dr. Ceyhun Can Özcan moderatörlüğünde, Kurumsal Kalite Geliştirme ve Akreditasyon Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet TÜRKAN ile Kafkas Üniversitesi Öğretim Görevlilerinden Asuman GÜNERHAN’ ın katılımıyla Kalite ve Bilgi Yönetim Sistemi ORVİKS' te güncelleme yapılmıştır. Bu Güncelleme doğrultusunda “Organizasyon Şeması, Personel Görev Tanımları ve Birim Görev Tanımları" na Versiyon2 revizyonu yapılması hakkında gerekli açıklamalarla ilgili webinarımız gerçekleştirilmiştir.

Koordinatör Yrd. Doç. Dr. Ahmet TÜRKAN hocamızın "Tanımlamalar" hakkındaki faydalı bilgileri ile ORVİKS sistemine girişlerin nasıl yapılacağına dair Kafkas Üniversitesi Öğretim Görevlilerinden Asuman GÜNERHAN hocamızın anlatımı verimli bir webinar ortaya koymuştur.