Coordinatrice Qualité et Accréditation
21.12.2021

YÖKAK Kurumsal İç Değerlendirme Raporu (KİDR) Hazırlıkları Kapsamında "Kalite Süreçlerinde Kanıt Toplama" Webinarı Koordinatörlüğümüz Tarafından Gerçekleştirildi.



Kurumsal Kalite Geliştirme ve Akreditasyon Koordinatörü Doç. Dr. Ceyhun Can Özcan moderatörlüğünde, Kurumsal Kalite Geliştirme ve Akreditasyon Koordinatör Yardımcıları Doç. Dr. Ahmet TÜRKAN, Öğr. Gör. Dr. Ebru ÖZER TOPALOĞLU ile Kafkas Üniversitesi Öğretim Görevlilerinden Asuman GÜNERHAN’ ın katılımıyla Kurumsal İç Değerlendirme Raporu Hazırlık çalışmaları ile ilgili webinar düzenlenmiştir.



Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından güncellenen Kurum İç Değerlendirme Raporu(KİDR) Hazırlama Kılavuzu Sürüm 3.0 hakkında, üniversitemizin Birim Kalite Koordinatörleri, Bölüm Kalite Elçileri ve ilgili personeline genel bilgiler verilerek üniversite bünyesinde gerçekleştirilen faaliyetler ile ilgili kanıt toplama sürecinin önemi üzerinde durulmuştur.



Ayrıca ORVİKS Kalite ve Bilgi Yönetim Sistemi üzerinde yapılan faaliyetler hakkında veri girişi ve kanıt yükleme hakkında bilgilendirme yapılmıştır.