Coordinatrice Qualité et Accréditation
26.11.2021

Koordinatörlüğümüzce ''Kalite Bilgilendirme Toplantısı -1 '' Üniversitemiz Bünyesinde Gerçekleştirildi.

Koordinatörlüğümüzce Üniversitemizin Birim Kalite Koordinatörleri, Bölüm Kalite Elçileri ve ilgili personeline; kalite süreçlerinin iyileştirilmesi ve  içselleştirilmesi ayrıca kalite kültürünün yaygınlaştırılmasına yönelik webinar gerçekleştirilmiştir.
    Kurumsal Kalite Geliştirme ve Akreditasyon Koordinatörü Doç. Dr. Ceyhun Can ÖZCAN moderatörlüğünde, Siyasal Bilgiler Fakültesi/Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet DİKEN tarafından genel kalite bilgilendirilmesi ve kurumumuzda sağlayacağı faydalarından bahsedilmiştir.
     Koordinatörlüğümüz tarafından  düzenlenecek olan Kalite Bilgilendirme Toplantıları daha sonrada sürdürülecektir.