Coordinatrice Qualité et Accréditation
21.02.2022

KEP'22 - Yükseköğretim Öğrencilerine Yönelik "Kalite Elçisi Eğitimi"



Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Öğrenci Komisyonu tarafından, yükseköğretimde kalite güvencesi süreçlerine öğrenci katılımının sağlanması ve kalite kültürünün yaygınlaştırılması kapsamında yetkinlik kazandırmak amacıyla 26 Şubat-13 Mart 2022 tarihleri arasında “Kalite Elçisi Eğitim Programı (KEP’22)” düzenlenecektir. 
 
    -Eğitimlere; başvuru tarihinde herhangi bir yükseköğretim kurumunun ön lisans/lisans/lisansüstü programına kayıtlı, öğrenime aktif bir şekilde devam eden öğrenciler başvurabilir.
    -Dört farklı tarihte gerçekleştirilecek olan eğitimlerin ilki 26-27 Şubat 2022 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Katılımcılar sadece kayıt yaptırdıkları tarihteki eğitime dahil olabilirler. 
     -Katılımcıların eğitime aktif katılmaları beklenmektedir. 
   -Eğitimi başarı ile tamamlayan öğrencilere katılım belgesi verilecek ve bu kişiler başvuru yapmaları halinde öğrenci değerlendirici havuzuna dâhil edileceklerdir.(Not. Havuza dahil olan öğrencilerin, değerlendirici olmak için Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından düzenlenen Değerlendirici Eğitimi’ni almaları gerekmektedir. Değerlendirici Eğitimi alan öğrencilerin değerlendirici olabilmeleri için öğrencilik durumlarının devam ediyor olması/mezun durumda olmamaları gerekmektedir.)

Kayıt olmak için tıklayınız..
KEP'22 Programı için tıklayınız..

Not:Eğitime bir kez katılmak yeterlidir. Her eğitimin içeriği aynı olup, her eğitim için kontenjan sınırı bulunmaktadır. Kontenjan dolduğunda bir sonraki eğitime katılabilmek için www.yokak.gov.tr adresindeki ve @kaliteelcisi sosyal medya hesaplarındaki duyuruları takip ediniz. Diğer eğitim tarihleri ilgili web sayfaları ve sosyal medya hesaplarında ilan edilecektir.

 
Düzenlenecek olan eğitime Üniversitemiz Hukuk Fakültesi öğrencilerimizden YÖKAK Kalite Elçisi olan Yusuf POLAT moderatör olarak katılacaktır.