FACULTÉ DES SOINS INFIRMIERS
23.05.2023

Akreditasyon Belgesi Takdim Töreni

Akreditasyon Belgesi Takdim Töreni Gerçekleştirildi ve 12-18 Mayıs Dünya Hemşireler Haftası Kutlandı
Necmettin Erbakan Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından yetkilendirilen Hemşirelik Eğitim Programları Akreditasyon ve Değerlendirme Derneği (HEPDAK) tarafından Nisan ayında 2+3 yıl süreyle akredite edilmesi münasebetiyle Asım Duman Konferans Salonunda düzenlenen Akreditasyon Belgesi Takdim Töreni’ne NEÜ Rektörü Prof. Dr. Cem ZORLU, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bahadır Feyzioğlu, Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emel EGE, Hemşirelik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği, Hemşirelik Eğitim Programları Akreditasyon Kurulu üyesi emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Emine Ümit SEVİĞ ile çok sayıda dekan, dekan yardımcısı, öğretim üyesi, idari personel ve öğrenci katılımı ile gerçekleştirildi.

Akreditasyon Belgesi Takdim Edildi
Hemşirelik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği, Hemşirelik Eğitim Programları Akreditasyon Kurulu üyesi emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Emine Ümit SEVİĞ tarafından akreditasyon belgesi NEÜ Rektörü Prof. Dr. Cem ZORLU ve Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emel EGE’ye takdim edildi. Program 2022 Yılı Hemşirelik Bölümü Akademik Teşvik Ödülleri, Akademik Unvan Alan Öğretim Üyesine Biniş Giydirme, Mezun Mentör Öğrencilere Teşekkür Belgelerinin Takdim Edilmesi ile birlikte Devir Teslimi ve Öğrenci Ödülleri ile devam etti. Gelen konuklara lokma ikramı ile program tamamlandı.