FACULTÉ DES SOINS INFIRMIERS
02.01.2023

Üniversitemizde ‘Bağımlılıkla Mücadele ve Hukuksal Boyutu’ Konferansı

Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi tarafından ‘Bağımlılıkla Mücadele ve Hukuksal Boyutu’ başlıklı konferans düzenlendi.

Üniversitemiz Sağlık Yerleşkesi Asım Duman Konferans Salonu’nda Hemşirelik Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Nesibe Güney Molu ve Arş. Gör. Fatma Yener Özcan’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen programa Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emel Ege, davetliler, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Konferansta, Yargıtay 10. Ceza Dairesi Tetkik Hakimi Resul Özcan ile Beyhekim Eğitim Araştırma Hastanesi Çocuk Alkol ve Madde Tedavi Merkezi sorumlu hemşiresi Ahmed Çelik Sametoğlu konuşmacı olarak yer aldı.

Programda; bağımlılık türleri, bağımlılığın hukuksal boyutunun bilinmesi, hukuksal boyutta yapılan değişiklikler, bağımlı bireylerin tedavisi, bireyden başlayarak toplumda neler yapılabileceği konularından bahsedildi.

Etkinlik, konuşmacılara teşekkür belgesi takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.