NEÜ’nün Çınarları, Vefa Programında Buluştu

02.10.2022
Rektörlük

Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu, üniversitemizin kuruluşundan itibaren emekli olan akademisyen ve idari personelle “Dün, Bugün, Yarın, DAİMA” sloganıyla hazırlanan vefa programında bir araya geldi.

Tıp Fakültesi Dekanlığı Yemekhanesinde gerçekleşen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu, emekli akademik ve idari personel ile üniversite yöneticileri katıldı.

Programda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu organizasyona katılan emekli personele ‘Hoş geldiniz’ diyerek söze başladı. Rektör Zorlu, “Emeklilik dönemi, fiziksel olarak bazı işler yapılamasa da ruhların genç olduğu, tecrübenin en üst seviyelere ulaştığı bir zaman dilimidir. Bundan dolayı, toplumun emeklilerden akil insanlar olarak faydalanması gerektiğini düşünüyorum. Bizler, “NEÜ’nün Çınarları” olarak adlandırdığımız emeklilerimiz için böyle bir etkinlik düzenledik. Daha önce de iftar programında bir araya gelmiştik ve bu organizasyonlar inşallah gelenek halinde devam edecek” dedi.



Emekli personeli hiçbir zaman unutmadıklarını dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu, “Üniversitemizin hangi fakültesi olursa olsun, Türkiye’de bir statüsü, itibarı, kalitesi varsa bunun altında şüphesiz sizlerin imzası var. Bunu unutmadık hiçbir zaman. Ayrıca üniversite olarak sizler için ne yapabiliriz diye düşündük ve emekli kartı, kütüphane hizmeti, e posta, gibi bazı imkanlar sunduk. Yine farklı ihtiyaçların doğması halinde yönetim olarak sizler için gereken çalışmaları yapacağız. Bir de duygu, deneyim ve tavsiyelerinizi aktaracağınız “NEÜ’nün Çınarları” belgeseli yapmayı planlıyoruz. Programımıza teşriflerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyor, bir sonraki buluşmada sağlık ve sıhhatli bir şekilde beraber olmayı diliyor ve hepinizi Allah’a emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.



Rektör Zorlu’nun ardından söz alan emekli personeller de yapılan etkinliğin kendileri için çok önemli olduğunu ve gösterilen vefadan memnun kaldıklarını belirttiler.

Emekli personellerin duygu ve düşüncelerini şeref defterine yazdığı program, plaket ve emekli kartlarının takdimi ile sona erdi.



 
 
Paylaş
HABERLER