INSTITUT DES SCIENCES NATURELLES

Sınav Tarihi : 01 Aralık 2022
Sınav Saati: 14:00
Sınav Ücreti : 100,00 TL
Başvuru Ücreti Banka Hesabı: Necmettin Erbakan Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü
                                                          Vakıfbank TR 180001500158007309931258

Başvuru Linki ://basvuru.erbakan.edu.tr/

• Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı’na girecek adayların başvuru tarihleri süresince sınav ücretini ilgili banka hesabına yatırmaları gerekmektedir.

• Ücret yatırma esnasında açıklama kısmına  sınava girecek adayın ad soyad, T.C. kimlik numarası ve hangi dilde sınava gireceği yazılmalıdır.

• Başvuru sürecinde adaylardan dekontlarını jpg,  pdf veya doc formatında sisteme yüklemeleri istenecektir.

• Ücreti yatıran adaylar  başvuru sayfasına  kayıtlarını yaptıktan sonra,  başvuru sistemi içerisinde bulunan YABANCI DİLLER SINAV BAŞVURUSU başlığı altında yabancı  dil bilgisi seviye tespit sınavı linkinden  başvurularını tamamlayacaklardır.

• Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit sınavı yüzyüze olarak yapılacaktır.

• Sınava girecek adayların başvuruları onaylandıktan sonra giriş belgelerini sistemden alabileceklerdir.

• Sınav ücreti iadesi hiçbir şekilde yapılmayacaktır.