INSTITUT DES SCIENCES NATURELLES
29.07.2022

Fen Bilimleri Enstitüsü 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Başvuru Sonuçları

* Bilim sınavına girmeye hak kazanan adaylar 02 Ağustos 2022 Salı günü saat 10:00' da sınavlarının yapılacağı yerde hazır bulunmaları gerekmektedir. Bilim sınavları ile ilgili detaylı bilgi için Anabilim Dallarıyla irtibata geçiniz.

Bilim Sınavına Girecek Öğrenci Adaylarımızın Listesine Ulaşmak İçin Aşağıdaki İlgili Linke Tıklayınız.

Bilgisayar Mühendisliği Doktora Programı Bilim Sınavı Listesi İçin Tıklayınız.
Biyomedikal Mühendisliği Doktora Programı Bilim Sınavı Listesi İçin Tıklayınız.
Çevre Mühendisliği Doktora Programı Bilim Sınavı Listesi İçin Tıklayınız.​
Elektrik - Elektronik Mühendisliği Doktora Programı Bilim Sınavı Listesi İçin Tıklayınız.​
Gıda Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans Programı Bilim Sınavı Listesi İçin Tıklayınız.​
Gıda Mühendisliği Doktora Programı Bilim Sınavı Listesi İçin Tıklayınız.​
Harita Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans Programı Bilim Sınavı Listesi İçin Tıklayınız.
Harita Mühendisliği Doktora Programı Bilim Sınavı Listesi İçin Tıklayınız.
İnşaat Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans Programı Bilim Sınavı Listesi İçin Tıklayınız.
İnşaat Mühendisliği Doktora Programı Bilim Sınavı Listesi İçin Tıklayınız.
Makine Mühendisliği Doktora Programı Bilim Sınavı Listesi İçin Tıklayınız.​
Matematik Tezli Yüksek Lisans Programı Bilim Sınavı Listesi İçin Tıklayınız.​
Matematik Doktora Programı Bilim Sınavı Listesi İçin Tıklayınız.​
Mekatronik Mühendisliği Doktora Programı Bilim Sınavı Listesi İçin Tıklayınız.
Mimarlık Doktora Programı Bilim Sınavı Listesi İçin Tıklayınız.​
Moleküler Biyoloji ve Genetik Doktora Programı Bilim Sınavı Listesi İçin Tıklayınız.​
Şehir ve Bölge Planlama Doktora Programı Bilim Sınavı Listesi İçin Tıklayınız.​

Tarım Bilimleri Tezli Yüksek Lisans Programı Bilim Sınavı Listesi İçin Tıklayınız.

Listelerde yerleşme tipi 'Asil' olarak yayınlanan öğrencilerimiz kesin kayıtlarını 08 Ağustos 2022 - 11 Ağustos 2022 tarihleri arasında basvuru.erbakan.edu.tr adresine kendi şifreleriyle girip kesin kayıt formunu doldurduktan sonra imzalayıp, tarama yapıp online sisteme yükleyerek kesin kayıtlarını yapmaları gerekir.

Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenci Adaylarımızın Listesine Ulaşmak İçin Aşağıdaki İlgili Linke Tıklayınız.

Adli Bilişim Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans Programı Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar Listesi İçin Tıklayınız.
Bilgisayar Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans Programı Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar Listesi İçin Tıklayınız.
Biyomedikal Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans Programı Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar Listesi İçin Tıklayınız.
Biyoteknoloji Tezli Yüksek Lisans Programı Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar Listesi İçin Tıklayınız.
Elektrik - Elektronik Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans Programı Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar Listesi İçin Tıklayınız.
Endüstri Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans Programı Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar Listesi İçin Tıklayınız.
Enerji Sistemleri Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans Programı Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar Listesi İçin Tıklayınız.
Çevre Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans Programı Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar Listesi İçin Tıklayınız.
İstatistik Tezli Yüksek Lisans Programı Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar Listesi İçin Tıklayınız.
Kimya Tezli Yüksek Lisans Programı Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar Listesi İçin Tıklayınız.
Makine Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans Programı Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar Listesi İçin Tıklayınız.
Mekatronik Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans Programı Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar Listesi İçin Tıklayınız.
Mimarlık Tezli Yüksek Lisans Programı Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar Listesi İçin Tıklayınız.
Moleküler Biyoloji ve Genetik Tezli Yüksek Lisans Programı Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar Listesi İçin Tıklayınız.
Nanobilim ve Nanomühendislik Tezli Yüksek Lisans Programı Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar Listesi İçin Tıklayınız.
Şehir ve Bölge Planlama Tezli Yüksek Lisans Programı Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar Listesi İçin Tıklayınız.
Uçak Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans Programı Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar Listesi İçin Tıklayınız.