FACULTÉ DES SCIENCES
10.08.2022

Azami Sürelerinin Sonuna Gelmiş Öğrenciler İçin Ek Sınav Duyurusu...

Azami Sürelerinin Sonuna Gelmiş Öğrenciler İçin Ek Sınav Duyurusu

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 44'üncü maddesinin (c) fıkrası ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 16'ncı maddesi hükümleri çerçevesinde, Üniversitemiz Senatosunun belirlediği esaslara göre; Fakültemiz programlarına kayıtlı olup azami öğrenim süresini dolduran (lisans programını 7 yıl içinde bitiremeyen) öğrencilerimize doğrudan sınav yapılamayan dersler dışında(proje, uygulama, uygulaması olan)  başarısız  oldukları tüm derslerden dilekçe ile başvurmaları halinde iki ek sınav hakkı verilecektir.

- Başvurular Tarihleri : 10.08.2022-15.08.2022
- Başvuru:  Şahsen veya e-posta ile yapılabilmektedir.
 (e-posta adresimiz [email protected]  imzalı taranmış olarak pdf formatında )

1. Ek Sınav Tarihi   : 22.08.2022-26.08.2022
2. Ek Sınav Tarihi   : 05.09.2022-09.09.2022

- Sınavlar yüzü yüze yapılacaktır.
- Azami süre sonunda olup yaz okulundan ders alan öğrencilerimizin de bu tarihlerde başvurularını yapmaları gerekmektedir. Bu kapsamdaki  öğrencilerimizin sınav takvimleri yaz okulu notları geldikten sonra düzenlenecektir.

Başvuru Dilekçesi için tıklayınız..

Azami Süre Sonunda Öğrencilere Düzenlenecek Olan Ek Sınav Uygulamaları ve İlişik Kesme İşlemlerine İlişkin Uygulama Esasları: