Coordination Erasmus
01.04.2022

TURİZM VE MÜHENDİSLİK FAKÜLTELERİNDE ERASMUS+ ÖĞRENİM VE STAJ HAREKETLİLİĞİ FAALİYETİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Necmettin Erbakan Üniversitesi bünyesinde29/03/2022 tarihinde Turizm Fakültesi öğrencileriyle, 30/03/2022 tarihinde de mühendislik Fakültesinde "Erasmus+ nedir, öğrenim ve staj harketliliklerine başvuru önşartları nelerdir, hareketlilik aşamasında kaydedilecek aşamalar ve Erasmusun kariyer konusunda ki katkısı " konulu gerçekleştirilen toplantıda Erasmus+ hakkında bilgi alışverişi sağlanırken akabinde gerçekleştirilen soru-cevap bölümü ile interaktif bir ortam sağlandı. Gerek saygıdeğer hocalarımız gerekse kıymetli öğrencilerimizin katılımı için teşekkür ederiz.