Coordination Erasmus
28.12.2021

NEÜ TIP FAKÜLTESİ TOPLANTI SALONUNDA ERASMUS DEĞİŞİM PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yurtdışı öğrenci değişimi fırsatları kapsamında Erasmus değişim programı hakkında bilgilendirme konferansı 28 Aralık 2021 tarihinde Tıp  Fakültesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıya Sayın Rektör Yardımcısı Oğuz DOĞAN, Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin DOĞAN, Prof. Dr. Ercan KURAR , Erasmus Kurum Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Şeyma AKIN başta olmak üzere birçok akademisyenimiz ve öğrencimiz katıldı. Erasmus deneyimi ve tecrübesi edinmiş Öğrencilerimizden  Şeyma ACAROĞLU ve Ahmet Kemal BOZ sunumu ile toplantıda bilgilerini paylaştı. Ayrıca, Erasmus+ hareketliliğinin tıp fakültesi öğrencilerine sunduğu imkanlar ele alındı.
Toplantıya katılım sağlayan hocalarımıza ve öğrencilerimize katılımları sebebiyle üniversitemiz  ve Erasmus ofisimiz  adına teşekkür ederiz.