FACULTÉ DE DENTISTERIE
22.08.2022

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ek Madde-1 Kapsamında Yatay Geçiş KESİN Sonuçlar

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ek Madde-1 Kapsamında (ÖSYM Puanı ile Yatay Geçiş)  KESİN Sonuçlar için TIKLAYINIZ...

Kayıtlar ŞAHSEN yapılacaktır.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler
1-) Not Belgesi (Başvuran öğrencinin öğrenim gördüğü Yükseköğretim Kurumundan aldığı, bütün dersleri, bu derslerden aldığı notları ve genel ağırlıklı not ortalamasını gösteren resmi onaylı belgenin aslı) (Yeni tarihli olmak koşulu ile e-devlet / e-imza / ıslak imzalı olabilir)
2-) Öğrenci Belgesi (Yeni tarihli olmak koşulu ile e-devlet / e-imza / ıslak imzalı olabilir)
3-) Ders içerikleri (Öğrenim gördüğü yükseköğretim kurumundan aldığı bütün derslerin içerikleri)
4-) Fotoğraf (2 Adet) ve var ise Geldiği Üniversiteye ait Öğrenci Kimlik Kartı
5-) ÖSYM Yerleşme Belgesi (Onay Kodlu)
6-) ÖSYM Sonuç Belgesi (Onay Kodlu)
7-) Disiplin cezası almadığına dair belge (Öğrenci belgesi veya Not belgesinde ilgili ibarenin olması yeterlidir)
8-) Öğrencinin yatay geçiş yapmasına engel olmadığına dair belge.