Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğü
09.07.2020

Üniversitemiz Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı Tamamlandı

Üniversitemizin düzenlediği Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavına (NEÜYÖS) 800’ü aşkın öğrenci katıldı.

Üniversitemiz Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (NEÜYÖS 2020) Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğümüze bağlı Uluslararası Öğrenciler Koordinatörlüğünün organizasyonu ile Konya, İstanbul, Hatay ve Van illerinde gerçekleştirildi.

Konu hakkında açıklama yapan Dış İlişkiler Genel Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Bozbaş, “Yeni normalleşme süreci ve buna bağlı hijyen ve mesafe tedbirleri doğrultusunda gerçekleştirilen NEÜYÖS 2020’ye 800’ü aşkın öğrenci katıldı ve sınavımız sorunsuz bir şekilde tamamlandı.” dedi.

Farklı illerde gerçekleştirilen sınavda emeği geçenlere teşekkür eden Dr. Öğr. Üyesi Bozbaş, “Başta Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi’nin akademik ve idari personelleri olmak üzere NEÜYÖS 2020’nin organizasyonunda ve sağlıklı bir şekilde yürütülmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.