Département Technologie de l'information
12.04.2022

Üniversitemizden e-Devlet’te Yeni Hizmet

 
 

Üniversitemizin Bilgi Yönetim Sistemi'nde yer alan 8 uygulamaya; öğrencilerimiz, personelimiz ve vatandaşlar e-Devlet üzerinden giriş yapabilecek.

Elektronik Belge Yönetim Sistemi Evrak Doğrulama ve Sertifika Doğrulama hizmetlerini geçen yıllarda e-Devlet Kapısı’na taşıyan Üniversitemiz, e-Devlet’teki uygulamaların kapsamını genişletti. Üniversitemiz son olarak, Üniversite Bilgi Yönetim Sisteminde yer alan uygulamaları da e-Devlet üzerinden erişime açtı.

Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından yapılan düzenlemeyle Üniversite Bilgi Yönetim Sisteminde yer alan; Sosyal Etki Feneri (NESEF), NEÜ Bilgi Sistemi (NEBİS), Bologna Ders Bilgi Paketi, Başvuru Sistemi, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Sistemi, Etik Kurul Başvuru Sistemi, Akademik Kadro Başvuru Sistemi ve Lisanslama Yönetim Sistemi uygulamalarına e-Devlet üzerinden giriş yapılabilecek.

Öğrencilerimiz, personelimiz ve vatandaşlar, söz konusu uygulamalara giriş yaparken kolay ve güvenli bir şekilde e-Devlet üzerinden sisteme erişebilecekler.