FACULTÉ D'ÉDUCATION AHMET KELESOGLU
23.12.2021

Dünya Arapça Günü Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesinde Kutlandı

Dünya Arapça Günü, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesinde Arap Dili Eğitimi Ana Bilim Dalı tarafından düzenlenen programla kutlandı.
Dünya Arapça Günü münasebetiyle düzenlenen etkinlik, Gazi Eğitim Fakültesi Arap Dili Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Celal Turgut Koç’un katılımıyla gerçekleşti. Çeşitli fakültelerden öğrencilerin katıldığı etkinlik Erol Güngör Konferans Salonunda yapıldı.

“Arapça Öğretiminde Yeni Yaklaşımlar” başlığıyla düzenlenen etkinlik, İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başladı. Etkinlikte, Üniversitemiz Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Arap Dili Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Yıldız ve Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Hamarta açılış konuşmaları yaptı.
Program, Gazi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Celal Turgut Koç’un, ‘Arapça Öğretiminde Yeni Yaklaşımlar’ konulu konferansını gerçekleştirmesinin ardından sona erdi.