Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü
05.05.2022

Fizyoterapist Adayı Öğrencilerimiz Şehrin Fizyoterapistleriyle İftarda Bir Araya Geldi.

Ülkemizde Fizyoterapi ve Rehabilitasyon hizmetleri konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla 8 Nisan “Türkiye Fizyoterapistler Günü” olarak belirlenmiştir. 8 Nisan’ın bu sene Ramazan ayına denk gelmesi sebebiyle “Necmettin Erbakan Üniversitesi Fizyoterapi ve Sağlıklı Yaşam Topluluğu” önderliğinde  iftar yemeği tertip edilmiştir. İftar proğramına Necmettin Erbakan Üniversitesi Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ve KTO Karatay üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü  Öğretim Elemanları, Öğrencileri ve Konya’da aktif olarak çalışan Klinisyen Fizyoterapistler katılmıştır. Hem öğretim elemanları hemde programa katılan fizyoterapistler deneyimlerini ve tecrübelerini genç meslektaşları ile paylaşmışlardır. Program sonunda öğrencilere çekilişle hediyeler verilerek, fizyoterapist mesleğinin önemi ve insan hayatındaki vazgeçilmezliği bir kez daha dile getirilmiştir.