Fen Bilimleri Enstitüsü
22.10.2020

27 Eylül 2020 Tarihli YDS Sınav Sonuçları Hakkında Önemli Duyuru

T.C Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın 02.09.2020 Tarihli  "... Yüksek Lisans, doktora/sanatta yeterlilik programları için başvuru ve kabul şartları arasında yer alan ve ilgili üniversite tarafından YDS belgesi istenen programlarda, YDS belgesi bulunmayan ya da belgesinin süresi biten ve ilgili üniversitenin diğer başvuru koşullarını sağlayan adayların başvurularının da değerlendirilmeye alınmasına, ÖSYM' nin 27 Eylül 2020 tarihli YDS sınav sonucunu açıklamasından itibaren 5 gün içinde mesai bitimine kadar ilgili yükseköğretim kurumuna YDS belgesini ibraz etmesine, bu belgeyi belirlenen tarihe kadar ibraz etmeyenlerin söz konusu yönetmelikteki kayıt şartlarını sağlamadığından kayıt işlemlerinin iptal edilmesine karar verilmiştir:"  kararına istinaden bu durumda olan Lisansüstü aday öğrencilerimizin 27 Ekim 2020 Salı günü mesai bitimine kadar 27 Eylül 2020 Tarihli YDS sınavından başarılı olduğunu gösterir belgeyi [email protected]r adresimize mail atmaları gerekmektedir. Belgesi enstitümüze ulaşmayan aday öğrencilerin kaydı silinecektir.