17.09.2020

2020-2021 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Doktora Programı Kesin Kayıt Sonuçları

Listelerde yerleşme tipi 'Asil' olarak yayınlanan öğrencilerimiz kesin kayıtlarını 18 Eylül 2020 - 23 Eylül 2020 tarihleri arasında basvuru.erbakan.edu.tr adresinden şifreleriyle girip doktora kesin kayıt formunu doldurduktan sonra imzalayıp tarama yapılarak online sisteme yükleyerek kesin kayıtlarını yapmaları gerekir. Asil listede olup da 'YDS 27.09.2020 SINAVINA GİRECEĞİM' diye taahhütte bulunan öğrencilerimiz sınav sonuçları açıklandıktan sonra  5 gün içinde sınav sonuçlarını bize bildirmedikleri veya başarısız oldukları takdirde kayıtları yapılmayacaktır. Bilim sınavına girmeyen veya 100 üzerinden 50 puanın altında alan aday öğrencilerimiz başarısız sayılır.

Not: Hesaplamalar Ales puanının %60' ı ve 100 üzerinden yüksek lisans mezuniyet not ortalamasının %20' si ve bilim sınavının %20 sinin toplamı alınarak yapılmıştır. YDS puanının hesaplamada etkisi yoktur. Fakat YDS sınavından başarısız olan öğrenciler kesin kayıt hakkı kazanamazlar.

Doktora Programı İçin Aday Öğrenci Listesi Aşağıdaki Gibidir:

Gıda Mühendisliği Doktora Programı Listesi İçin Tıklayınız.

Harita Mühendisliği Doktora Programı Listesi İçin Tıklayınız.

İnşaat Mühendisliği Doktora Programı Listesi İçin Tıklayınız.

Kimya Doktora Programı Listesi İçin Tıklayınız.

Makine Mühendisliği Doktora Programı Listesi İçin Tıklayınız.

Matematik Doktora Programı Listesi İçin Tıklayınız.

Mekatronik Mühendisliği Doktora Programı Listesi İçin Tıklayınız.

Mimarlık Doktora Programı Listesi İçin Tıklayınız.

Nanobilim ve Nanomühendislik Doktora Programı Listesi İçin Tıklayınız.

Şehir ve Bölge Planlama Doktora Programı Listesi İçin Tıklayınız.