Fen Fakültesi
05.08.2022

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurumlar Arası Yatay Geçiş Kesin Sonuç İlan Listesi için Tıklayınız...

KAYIT TARİHLERİ : 08-11 Ağustos 2022

İSTENEN BELGELER
1-) Not Belgesi (Başvuran öğrencinin öğrenim gördüğü Yükseköğretim Kurumundan aldığı, bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları ve genel ağırlıklı not ortalamasını gösteren resmi onaylı belgenin aslı) (Yeni tarihli olmak koşulu ile e-devlet / e-imza / ıslak imzalı olabilir)
2-) Öğrenci Belgesi (Yeni tarihli olmak koşulu ile e-devlet / e-imza / ıslak imzalı olabilir)
3-) ÖSYM Yerleşme Belgesi (Onay Kodlu)
4-) ÖSYM Sonuç Belgesi (Onay Kodlu)
5-) Disiplin cezası almadığına dair belge (Öğrenci belgesi veya Not belgesinde ilgili ibarenin olması yeterlidir)
6-) Yatay geçişine engel bir durumunun olmadığına dair belge
7-) Müfredat durumunu gösteren belge

Fakültemiz programlarına kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıtları şahsen ya da noter vekaleti ile yapılacaktır.