Fen Fakültesi
02.08.2021

Staj Yapamayan Öğrencilerimiz İçin Bilgilendirme(2021)

Fakültemiz lisans yönetmeliğinde yer alan zorunlu yaz stajı için 2020-2021 güz dönemine ait güncel staj uygulama kılavuzu oluşturulmuş ve öğrencilerimizin başvuru süreci başlatılmıştır. Bazı öğrencilerimiz başvuru yaptıkları kurumlardan/kuruluşlardan kabul almış, bazıları ise henüz cevap beklerken koronavirüs küresel salgını artışı ortaya çıkmıştır. Kontrollü sosyal hayat dönemine geçilen yaz günlerinde bazı kurumlar/kuruluşlar stajyer kabul ettiklerini/edeceklerini, bazıları ise (daha önceden onay vermiş olsalar dahi) kabul etmeyeceklerini belirtmişlerdir.

Öğrencilerimizin mağduriyet yaşamamaları ve sorunsuz bir şekilde mezun olabilmeleri için üniversitemiz senatosu staj yapacak öğrenciler hakkında 02.07.2021 tarih ve 2021/07/19 sayılı bir karar almıştır. Bu durumda, 2021 yaz döneminde staj yapamayan öğrencilerimizin 13.08.2021 Cuma günü mesai bitimine kadar aşağıdaki bağlantıda bulunan dilekçeyi doldurup imzalayarak belgenin taranmış bir kopyasını, başvuru elektronik posta adresine (Biyoteknoloji bölümü öğrencileri için: [email protected]; Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğrencileri için: [email protected]) göndermeleri gerekmektedir. Bu öğrencilerimizin durumları, üniversite senatosunun aldığı kararlar doğrultusunda dekanlığımızla ortak bir şekilde çözüme kavuşturulacaktır.

Dileekçe için tıklayınız...