Fen Fakültesi
04.05.2021

Matematik ve Bilgisayar Bilimleri Bölümü Lisans Öğrencilerinin Başarısı

Fakültemiz Matematik ve Bilgisayar Bilimleri Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet YAVUZ danışmanlığında hazırlanan; yürütücülüğünü Fatma Özlem COŞAR’ın yaptığı, Fatma GÜNAY ve Feyza Nur ÖZDEMİR’in araştırmacı olarak yer aldığı “COVID-19 Pandemisi için Aşı İçeren Yeni Bir Matematiksel Model ve Bu Modelin Kalitatif Analizi” isimli proje ile yürütücülüğünü Müzeyyen AKMAN’ın yaptığı, Zehra Tuğba TAŞTAN’ın araştırmacı olarak yer aldığı “Bilinçlilik Parametresi Altında Tüberküloz Salgın Hastalığı için Yeni Bir Matematiksel Modelin İnşası ve Kaotik Özelliklerinin İncelenmesi” isimli proje “TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” tarafından desteğe lâyık görülmüştür. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.