Fen Fakültesi
22.08.2020

Biyoteknoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğrencilerimizin yaz stajı hakkında bilgilendirme

•COVID-19 salgını nedeni ile stajlarını yapamadıklarını dilekçe ile bölüm staj sorumlularına bildiren öğrencilerimizin Necmettin Erbakan Üniversitesi uzaktan eğitim portalındaki staj sınıfına kaydı gerçekleştirilmiştir.
•Uzaktan eğitim portalı staj sınıfı ders yürütücüsü olarak bölüm staj komisyon başkanı görevlendirilmiştir.
•Öğrencilere staj yerine geçecek bir ödev verilecektir.
•Ödev konusu, ödev hazırlama kriterleri ve teslim tarihi bölüm staj komisyonu tarafından belirlenecektir ve portalda tanımlanacaktır.
•Ödevlerin değerlendirilmesi bölüm staj komisyonu tarafından yapılacaktır.
•Staj yerine geçecek olan bu faaliyet 31 Ağustos-25 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
•Uzaktan eğitim portalı bu süreç boyunca öğretim elemanlarının laboratuvar uygulama notu, eğitim dokümanı ve diğer materyalleri öğrenciler ile paylaşımı için kullanılabilecektir.