Felsefe Bölümü
19.01.2021

Bütünleme Sınavları Değerlendirme Ölçütleri Hakkında

Üniversitemiz Senatosu'nun 30.12.2020 tarih ve 2020/14-13 sayılı kararında "genel sınav sonucunda başarısız olan öğrencilere bütünleme sınavlarında sadece online sınav düzenlenmesine ve sınav dışı çoklu değerlendirme ölçütü puanlarının aynen kabul edilmesine, sınav dışı çoklu değerlendirme ölçütü çalışmalarını daha önce teslim edemeyen öğrencilerden gerekli çalışmalarını bütünleme sınav tarihine kadar teslim edenlerin çalışmalarının kabul edilerek not değerlendirmelerinin yapılması gerektiği" belirtilmiştir.

Bu karar uyarınca genel sınavlarda değerlendirilmek üzere istenen "çoklu değerlendirme ölçütü çalışmalarını (ödev, proje vb.)" teslim edemeyen öğrencilerimizin, bütünleme sınavında değerlendirilmek üzere bu çalışmaları teslim etmeleri önem arz etmektedir.