Ereğli Ziraat Fakültesi
21.10.2022

Üniversitemiz ile Konya Büyükşehir Belediyesi Tarım Alanında İşbirliği

Üniversitemiz ile Konya Büyükşehir Belediyesi arasında tarıma yönelik eğitim ve danışmanlık faaliyetlerinin yürütülmesine ilişkin ortak hizmet protokolü imzalandı.

Büyükşehir Taş Bina’da düzenlenen imza töreninde konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, birçok vasfıyla öne çıkan Konya’nın; üniversite sayısı, üniversite öğrencisi ve kapasitesi açısından Türkiye’nin en önemli şehirlerinden birisi olduğuna dikkat çekti.

“NEÜ, İş Birliğini En Güçlü Yaptığımız Üniversitelerimizden”
5 üniversitedeki 130 bine yakın öğrencinin ve binlerce öğretim elemanının Konya’ya önemli bir dinamizm kattığını kaydeden Başkan Altay, “Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak üniversitelerimizle iş birliği içerisindeyiz. Bu iş birliğini en güçlü yaptığımız üniversitelerimizden birisi de Necmettin Erbakan Üniversitesi. Bugün imzalayacağımız protokolle tarım ve hayvancılık alanında ortak çalışma yürüteceğiz. Sayın rektörümüze hem şehrimize kattığı değerden dolayı hem de üniversitemizin gelişimi için gösterdiği gayretten dolayı teşekkür ediyorum. Necmettin Erbakan Üniversitemiz sağlam adımlarla yarınlara yürüyor. İnşallah çok daha güçlü bir üniversite haline gelecek. Türkiye’nin marka üniversitelerinden biri olacağına inanıyoruz. Biz de Büyükşehir olarak her zaman destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Haberin devamı için tıklayınız.