Ereğli Eğitim Fakültesi
02.11.2022

Necmettin Erbakan Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakülteminde Mesleki Danışmanlık ve Kariyer Planlama Dersi kapsamında Ereğli İlçe Kaymakamı Edip ÇAKICI öğrencilerle buluştu.

Öğretmen adaylarımız ile buluşan ÇAKICI; öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu belirterek, Fakültemizde öğrenim gören öğrencilerden bu mesleğe layık olabilmek için çok çalışmalarını ve yaptıkları işlerde en iyisi olmalarını istedi. Öğrencilerin kendilerine sunulan eğitim imkanlarını çok iyi değerlendirmeleri gerektiğini vurgulayan ÇAKICI, öğrencilerin taleplerini de dinledi. Öğrencilerimizin Barınma sorunu için çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Ereğli Kaymakamı Edip ÇAKICI'ya katkılarından dolayı teşekkür ederiz.